Administrer

Logg deg på NOR Ratings database og betal målebrev, administrer aktive seil og oppdatere personlig profil. En kan også kjøpe nytt seilnummer til en ny båt og løse seillisens.

Pålogging

Optimalisere?

Ønsker du å se hva som skjer med ratingen på din båt når du endrer seilmål, riggmål osv? Logg deg på ORC Sailor Service så kan du teste.

Sailor Service

Trenger du målebrev?

Hvis en båt har målebrev fra før, og dette ikke er utløpt på dato, så behøves bare et eierskifte for å løse målebrev på nytt. Send oss en mail med dokumentasjon (eller at tidligere eier kontakter oss med korrekt e-post), så ordner vi eierskifte. Husk at du må lage deg profil på NOR-ratings database.

Husk at du som ny eier må sjekke at mål og seil som benyttes er riktige - det er ditt ansvar, ingen andres.

Hvis du har hatt målebrev tidligere og ikke har noen endringer i seil eller andre vitale mål på båten, så behøver du kun logge deg inn på NOR ratings database og betale for målebrevet. Målebrevet kommer så i din profil innen få dager.

Endringer i seil, nye seil - pass på å aktivere/deaktivere seil på din båt FØR du betaler.

 

Alle båter som skal seile NOR-Rating må å få dokumentert hvilken båt det er (skrog, kjøl og propell) samt å måle rigg og seil. Du kan ikke legge inn noe av dette selv.

Kontakt en av NSF sine autoriserte målere så hjelper han/hun deg til mål. Måleren er på mange måter NOR-Ratings første-linje support.

Husk også å registrere deg som bruker på NOR Ratings database slik at måler kan koble deg og båt i databasen.